gadgets | magnetronberen

Warmies Maan

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Warmies Maan (Warmies-Maan3535|2)

Stop simpelweg de complete Maan in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.Dit revolutionaire product is gevuld met speciale warmtehoudende korrels en een snufje lavendel geur. Deze Maan is zeer gebruiksvriendelijk en veiliger als de ouderwetse waterkruik omdat er helemaal geen heet water meer aan te pas komt.De Maan kan duizenden keren opnieuw opgewarmd worden en met de juiste zorg kan het voor jaren warmte comfort zorgen.Verfris de Maan regelmatig met enkele druppels lavendel olie voor een blijvend heerlijke geur. Let op:- De Maan is alleen ontwikkeld om door volwassenen opgewarmd te worden.- Probeer de Maan nooit te verhitten in een conventionele oven.- De Maan mag niet oververhitten.- Altijd zeker stellen dat de Maan niet te warm is voordat het aan een kind wordt gegeven. Specificaties :- Hoogte c.a. 27cm- Breedte c.a. 10cm- Bevat speciaal behandelde granen- Heerlijk aroma van lavendel - Opwarmen in de magnetron voor 2 minuten - Blijft warm voor c.a. 1 tot 2 uurEUR: 17.95

Andere producten uit deze categorie

Beddy Buddie Brontosaurus

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Brontosaurus

Een fantastisch nieuw karakter uit de Beddy Bear Family. Heerlijk om tegenaan te knuffelen in de koude nachten.Vroeger behoorde de Brontosaurus tot de grootste landdieren aller tijden.

EUR: 19.95

Beddy Buddie Bij

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Bij

Toegegeven ze geven geen honing. Maar ze ruiken wel heerlijk !Stop simpelweg de complete bij in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.

EUR: 19.95

Magnetronpantoffels Blauw

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Magnetronpantoffels Blauw

Nooit meer koude voeten in de gure herfst en de koude winters! Deze pantoffels doe je 1 minuut in de magnetron en je hebt een uur lang warme voeten.

EUR: 24.95

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (magnetronberen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
gadgets, magnetronberen, warmies, warmies, maan35352, simpelweg, completemaan, magnetron, slechts, minuten, warmtegenot.dit, revolutionaire, product, gevuld, speciale, warmtehoudende, korrels, snufje, lavendel, geur.dezemaan, gebruiksvriendelijk, veiliger, ouderwetse, waterkruik, omdat, helemaal, water, komt.de, duizenden, keren, opnieuw, opgewarmd, worden, juiste, jaren, warmte, comfort, zorgen.verfris, demaan, regelmatig, enkele, druppels, lavendel, blijvend, heerlijke, geur.let, demaanis, alleen, ontwikkeld, volwassenen, opgewarmd,