gadgets | magnetronberen

Magnetronpantoffels Blauw

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Magnetronpantoffels Blauw (Magnetronpantoffels-Blauw13195|1)

Nooit meer koude voeten in de gure herfst en de koude winters! Deze pantoffels doe je 1 minuut in de magnetron en je hebt een uur lang warme voeten. Zorg er wel voor dat de magnetron schoon is! Je kunt er niet echt gemakkelijk op lopen, ze zijn echt voor het relaxen op de bank voor de TV of tijdens het lezen.Specificaties Verkrijgbaar in maat M (36.5 t/m 40.5)EUR: 24.95

Andere producten uit deze categorie

Beddy Buddie Brontosaurus

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Brontosaurus

Een fantastisch nieuw karakter uit de Beddy Bear Family. Heerlijk om tegenaan te knuffelen in de koude nachten.Vroeger behoorde de Brontosaurus tot de grootste landdieren aller tijden.

EUR: 19.95

Beddy Buddie Bij

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Bij

Toegegeven ze geven geen honing. Maar ze ruiken wel heerlijk !Stop simpelweg de complete bij in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.

EUR: 19.95

Beddy Buddie Krab

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Krab

In het echt heeft dit dier scherpe scharen, deze is heel lief en zacht! Stop simpelweg de complete krab in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.

EUR: 19.95

 Gadgets & Trends

Magnetronberen.nl is de complete webshop met een ruim assortiment aan knuffels, nekwarmers en pantoffels welke U in de magnetron kunt opwarmen voor een heerlijk warmte comfort.

Kinderen vinden deze veilige kruiken natuurlijk velen malen leuker dan die ouderwetse (veelal gevaarlijke) warmwaterkruik. Voor volwassenen zijn er de Medical Warmtekussens, Zachte Kruiken en Pantoffels voor zowel man als vrouw! Een origineel cadeau voor in elk seizoen!
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (magnetronberen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
gadgets, magnetronberen, magnetronpantoffels, blauw, magnetronpantoffels, blauw131951, nooit, koude, voeten, herfst, koude, wintersdeze, pantoffels, minuut, magnetron, warme, voeten., magnetron, schoon, gemakkelijk, lopen, relaxen, tijdens, lezen.specificatiesverkrijgbaar, maatm, alles, gadgets, vinden, waaronder, magnetronberen, specifiek, magnetronpantoffels, blauw, magnetronpantoffels,