gadgets | magnetronberen

Beddy Buddie Krab

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Krab (Beddy-Buddie-Krab4838|2)

In het echt heeft dit dier scherpe scharen, deze is heel lief en zacht! Stop simpelweg de complete krab in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.Dit revolutionaire product is gevuld met speciale warmtehoudende korrels en een snufje lavendel geur. Deze knuffel is zeer gebruiksvriendelijk en veiliger als de ouderwetse waterkruik omdat er helemaal geen heet water meer aan te pas komt.De krab kan duizenden keren opnieuw opgewarmd worden en met de juiste zorg kan het voor jaren warmte comfort zorgen.Verfris de knuffel regelmatig met enkele druppels mint olie voor een blijvend heerlijke geur. Specificaties :- Hoogte c.a. 25cm- Breedte c.a. 20cm- Bevat speciaal behandelde granen- Heerlijk aroma van mint- Opwarmen in de magnetron voor 2 minuten- Blijft warm voor c.a. 1 tot 2 uur Let op:- De krab is alleen ontwikkeld om door volwassenen opgewarmd te worden.- Probeer de krab nooit te verhitten in een conventionele oven.- De krab mag niet oververhitten.- Altijd zeker stellen dat de krab niet te warm is voordat het aan een kind wordt gegeven.EUR: 19.95

Andere producten uit deze categorie

Beddy Buddie Brontosaurus

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Brontosaurus

Een fantastisch nieuw karakter uit de Beddy Bear Family. Heerlijk om tegenaan te knuffelen in de koude nachten.Vroeger behoorde de Brontosaurus tot de grootste landdieren aller tijden.

EUR: 19.95

Beddy Buddie Bij

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Bij

Toegegeven ze geven geen honing. Maar ze ruiken wel heerlijk !Stop simpelweg de complete bij in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.

EUR: 19.95

Beddy Buddie Nijlpaard Lila

Op Kids Plus is alles over gadgets te vinden: waaronder magnetronberen en specifiek Beddy Buddie Nijlpaard Lila

Stop simpelweg de complete Nijlpaard in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot.Dit revolutionaire product is gevuld met speciale warmtehoudende korrels en een snufje lavendel geur.

EUR: 24.95

 Gadgets & Trends

Magnetronberen.nl is de complete webshop met een ruim assortiment aan knuffels, nekwarmers en pantoffels welke U in de magnetron kunt opwarmen voor een heerlijk warmte comfort.

Kinderen vinden deze veilige kruiken natuurlijk velen malen leuker dan die ouderwetse (veelal gevaarlijke) warmwaterkruik. Voor volwassenen zijn er de Medical Warmtekussens, Zachte Kruiken en Pantoffels voor zowel man als vrouw! Een origineel cadeau voor in elk seizoen!
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (magnetronberen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
gadgets, magnetronberen, beddy, buddie, beddy, buddie, krab48382, heeft, scherpe, scharen, zachtstop, simpelweg, completekrab, magnetron, slechts, minuten, warmtegenot.dit, revolutionaire, product, gevuld, speciale, warmtehoudende, korrels, snufje, lavendel, geur.deze, knuffel, gebruiksvriendelijk, veiliger, ouderwetse, waterkruik, omdat, helemaal, water, komt.dekrab, duizenden, keren, opnieuw, opgewarmd, worden, juiste, jaren, warmte, comfort, zorgen.verfris, knuffel, regelmatig, enkele, druppelsmint, blijvend, heerlijke,